fredag, februari 1

Lördag 19nollnoll: Spiller Cuba Libre i soffan?

Eftersom Kjellvander har den goda smaken att smyga till Örat med guran och nothäftet i högsta hugg tänkte Sue-Ellen att det skulle vara läge att fira med att bland ihop ett par trötta rom-drinkar att suga på innan. Little Sue låter dock meddela att ni kan glömma att provsitta nya soffan utan hänvisar till golvet alternativt medtagna solstolar.

I övrigt ser det ut att bli en högst ordinär helg med lördagsbrunch och annat tidsfördriv men framåt söndagen ser det onekligen ut som om det ordnar upp sej. Sticksågen, hyffsat laddad, ska ut på äventyr i stans skumraskkvarter på vilda väster med ett gästspel på Svanåallén där ett gammalt trött IKEA-kök ska förvandlas ifrån mediokert till högst extraordinärt. Det sistnämnda firas med Super Bowl på natten där Giants tar sig an Patriot som med största sannolikhet kommer att sluta med att Manning chookar och Brady smyger hem med ytterligare en mästerskapsring.
Ps! Den som undrar varför Sue-Ellen väljer detta ytterst Schulmanesque-sättet att kommunicera på kommer inom kort inse det cyniska men samtidigt briljanta med hennes intellekt...



1 kommentar:

Spoon sa...

Hett!

Giants vinner.

Ciao // Life Of Spoon