fredag, maj 16

Det är fredag, hörrni!!

...och under tiden som vi sitter i Lilla Blå med varsin helstekt radhusbiff (tillagad i Petters brödrost eftersom Den Svenska Sommaren precis infunnit sej -- med lust och fägring stor - nån glömde att inflika att det egentligen innebär grillning med lite somrigt fräscha Hahnenkamm-regnkläder, dubbla grillvantar och vadarstövlar under ogenomskinligt, algattackerat utetak utan infravärme) och avnjuter semifinal ett mellan två lag som båda i största möjliga mån försöker undvika att ha del i undertecknads genpol, får vi inte glömma bort Smågodis som ska underkasta sej det högst tveksamma nöjet att stångas 21 000 meter med massa goooa guuubbarrr i Sveriges Baksida. Det kommer bli jättemysigt.

Message for Smågodis:
Om du känner att du blir lite matt av alla undernärda, överladdade, Asics GelNimbus-slavar som du passerat för 4 kilometer sen sluter du bara ögonen och skänker Jimmy Keskikungas en tanke så lovar jag att du kommer flyga snabbare över Stigbergstorget än Klabbe "Hepatit-C" Klasson gjorde ur Loungesoffan. By the way, om du ser Hjärtat, Stinster & Lilla J i folkvimlet kan du försöka göra en snabb överslagsräkning på hur många, scarfbärandes Hissinge-Yxor de har med sej.
Övrigt som kan vara mer eller mindre värt att notera:
- Träningsvärken efter flytten in i Lilla Blå (samt tvätten och vikningen av Hjärtats kläder) har lite strategiskt flyttat sej från underarmarna och ben till ländryggen vilket kommer få den mindre rogivande konsekvensen att man kommer att få trivas på Kumla Golfklubb med en helt vanlig gubbtrött driv-hook i bagen till följd av en 30* uppvridning - tacksam! Allting under 80 skott ses som succé.
- Mary The Limpster Lind/Malm-berg har fyllt 30 barrar - Grattis!
- Zacke klarade enkelt senaste tentan vilket kommer få den positiva följden att vi kanske slipper att umgås med Alfred genom Skype hela sommaren - Grattis! (Dessutom kan jag lägga platsannonsen som Uska från Tallåsens Ålderdomshem åt sidan, tills vidare).
- Förutsägbart men likväl sant; Lapidus "Aldrig Fucka Upp" är trevlig läsning. Med en bitter snut i huvudrollen kan man lixom inte misslyckas.
- Det regnade 15 mm i natt och var 4 grader när vi åkte till jobbet imorse.
- Peder har kopplat in internet.
Trevlig helg!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!!
Är innen å kikar lite, är lite besviken...jag som såg fram emot att få se dig som uska på Tallåsen i sommar ;-):-D
Stor kram från Fia

Steve sa...

Hej Fia!
Här inne är du och kikar på egen risk - jag tar inte ansvar för mitt eget beteende som du vet...
Gällande Tallåsen har jag haft det som en lite back up plan åt pappan till min systerson i fall att hans doktorsutbildning kukar ut.. men nu är han i trans och är typ klar om endast 12 terminer.
Bamsekram!!