onsdag, december 17

Mot nya äventyr!


Saxat ur Resedagboken - vill du ha uppdateringarna via epost gå in här.
Vårt alias är: AnnaStefanPippiPetter
Resan heter: Tid är Sol - En stilstudie
(Uppdatering av bloggen kommer att ske sporadiskt mellan 18/12-9/1. )

"Hej alla glada!!

Vi är ledsna om vi missar LIF-matchen mot Lugi i morgon men, till skillnad från Smågodis, har vi giltigt förfall då vi med största sannolikhet sitter på Schiphol och spelar plump med en trött Heineken som sällskap och eventuellt ett par centiliter alkohol innanför västen. Vi tänkte nämligen skita i midvinterbloten (som förvisso endast uppmärksammas av två personer, dvs Janne Mört & Nordman) i år och tagga ner och hälsa på lite glada käppkineser i veckorna tre.
Vår högst preliminära rutt bevisar med all önskvärd tydlighet att vi har barnasinnet kvar då vi än så länge är högst spontana (läs oförmögna att boka något).
Nåväl, tanken är att vi ska ta oss ner till Singapore och beroende på första femmans skick spendera en natt i världens renaste stad alternativ ta reda på hur resdåligt man kan må genom att ta en nattbuss (med korsdrag och en snitt-temperatur på 16*) direkt till Kuala Lumpur med nackspärr och halsfluss på pluskontot. Väl framme ska Petter guida oss genom Chinatown vilket garanterat kommer att bli ett sant nöje.
På måndag ska vi ånyo utmana ödet och testa hur effektiva Air Asia är på att snåla in på säkerheten och ta oss upp till Langkawi, en inte helt okänd ögrupp på 100-tal öar.
Enligt utsago är "Langkawi en lugn och säker ö. Normala säkerhetsåtgärder gäller. Polis, tel 999, ambulans och brandkår, tel 994" vilket känns tryggt... Hur länge vi stannar där står för tillfället i stjärnorna men vi kommer i alla fall dansa små grodorna runt ett tub solskyddsfaktor på stranden och Hjärtat får iklä sej rollen som Lasse Kronér och va precis lagom jävla Gööööööteborgst klämkäck som julvärd. Det blir säkert bra.
Tanken är att vi ska pipa upp ett tag till södra Thailand i form av Koh Lipe men mer om detta senare.

OK, dags att kika lite på packningen. Målsättningen måste vara 30-35 liter max, allting annat ses som ett kapitalt misslyckande och bör få bistra konsekvenser.

Vi säger så!

Kram kram,
Steve, Hjärtat, Pippi & Petter


PS! Tänk på oss när ni skrapar rutorna på bilen i morgon, efter att ha halkat på trappan och slagit sönder svanskotan samt avslutar dagen med ett helt vanligt datorhaveri!"

Inga kommentarer: