måndag, mars 3

Morbror till en eskimå!

Måndag: Halvfyra imorse smög en liten eskimå på 2690 gram fram, han har gått under arbetsnamnet Mangon och surnade ihop totalt 3 veckor tidigare än planerat. Smulan låter hälsa att allt har gått finfint men är en smula (...) bekymrad över att han är mest lik..... mej! Eskimåögon och norra Europas största snusläpp i kombination men en erkänt tveksam genpool leder en osökt in på "En annan del av Köping." Med tanke på att Zacke har ca 90 timmar på film redan lär det inte vara några större problem att få fram vettigt material... To be continued!

**********************************
Tisdag: En nästan lika stor nyhet är ett Smågodis och lilla lufsen ska ha en ny Champions Leauge get together imorgon tisdag kl. 20.00! Regerande mästarna Milan tar emot Arsenal på San Siro samtidigt som Smågodis täljer som en liten iller med nybakade bullar och påtår.

**********************************
Onsdag: Då kör vi Real Madrid-Roma på Drottninggatan 21 för de som känner sej manade. Sue-Ellen kommer svansa runt med trötta Cityhallskakor och skämmas. Startskott för kalaset är 20.00, då förhoppningsvis det även finns nån gammal bild på Mangon.

**********************************
Torsdag 19.00: Flopparna tar emot Carlén & Co. i Idrottshuset och jag hoppas att Valpen spelar från start med Bouvin-Sopis-Bladh på niometer, Botto på linjen och Ringströmsbröderna på kanterna. Vi kämpar på....

1 kommentar:

Spoon sa...

Fantastiskt! Grattis!